Monday, June 4, 2012

exam

sy xtaw sejak bila blog sy ni jd blog masak plak..post berderet masak...haha...xpelah sementara masih de semangat melakukan sesuatu....;)

btw, since last week punya Friday, da start mid term exam...sampai ujung bulan June ni ade...esok ade lg...tulat ade lg...dan seterusnye...sila lah doakan sy ye...sbb sem ni at least subjek yg sy repeat sy nk la A kan...klu dpt S lg terbaik lah....Aaminn...bak kata sape ntah ritu, kalau Allah tgk kita berusaha, nnt mesti de tolong.....klu de xtolong tu, haaaa, pk la pe ko  buat smpai de xtgk...kih3....sem ni wlupon dah janji nk berusaha, mcm xla 100% berjaya...wlupon masih liat utk bangun pagi, Alhamdulillah klu pegi kls tu duduk depan...maybe bkn depan skli, tp sensei mmg nmpk lah...air liur pon klu de bersin sampai kot...*tepuk tangan* well xla bgus mne tp orang kata kita xleh berubah 100% terus...bia perlahan2...insyaAllah next sem lg better kan...;)

oh sy tidak belajar sekarang kerana Cek Ruby tlh mempengaruhi sy lepas asar xelok belajar....n sebab hasutan Cek Ruby jugak lah sy dok belek2 tiket balik raya ni....tp sbb mak ayah xreply msg org nk balik...merajuk xnk balik dah....;(( xpelah..

btw,
sy bace td kt mne ntah
"if ur fren shows sign of mental illness, please talk to them, because you can save their live"
 saya xto la sy de mental illness ke x, tp talking with frenz, people, blah3 really make my day...point di sini ialah bukan mental ilness tp becakap, berkomunisasi dan bersosial....yelah musim exam ni ramai yg suke menyepi...study konon....;p

melayan kisah2 sedih orang....


p/s: baru perasan azam tahun ni selain yg dah gagal, yg xdiusahakan pon banyak lg!contohnye usaha utk lebih matang... adoi lupa! tq la HotFm Kieran kerana me-remind sy...;p

No comments:

Post a Comment

Ye?

sponsored by