Wednesday, July 27, 2011

Takaful Ikhlas



hai sayang2...
haa..amacam gamba menarik x? ni malam anugerah ejen takaful ikhlas..ade rupa macam juara lagu yg sopan sikit x? ngehehe

btw, kepada sayang2 yang memikirkan masa hadapan...
korang ada insuran?..korang rasa rugi x ada insuran sbb xguna lps tu lebur?
kalau rase xde, or rase rugi, haa meh join Takaful Ikhlas..

Takaful ni, klu ikot mak sy ckp, dia macam insuran tp dia bukan insuran..
macamane tu kan?..
haa..beza dia dgn insuran, kalau kita xguna duit yg kita masuk bulan2 tu, da sampai satu masa dia xakan lebur..tapi dia jd simpanan..
bagus kan?

sama dia dengan insuran, kalau anda eksiden, masuk hospital, dia cover la rawatan sakit anda tu..(ikot pakej kot cmne kira dia)

jd kepada anak2 muda terutamanya..(ckp mcm sy dah tua) yg baru masuk kerja...yang baru mula alam rumah tangga..haa..usha2 la ni..kita xtaw ape yg akan berlaku kan.. ;) klu menyimpan dari awal, kos rendah je so semua orang pon mampu InsyaAllah..

jadi3..
apa anda tunggu lagi?..
kalau rasa berminat nak dengar2 lebih lanjut pasal ni,
boleh la contact Encik Tajul (ayah sy yg tersayang)
email: tajulikhlas2@gmail.com
blog: http://tajultakaful.blogspot.com/
facebook: TAJUL.takaful
(klu nk contact better email ye..kalau nak no telefon, boleh la mintak secara private)

p/s: klu teringin nak jd ejen je pon boleh contact seperti di atas ;)

ok bye2 i love u!

ayat dr ayah:
"Tiada syarikat insurans atau takaful akan menerima orang yang dah ada penyakit. Mengapa tidak buat persediaan sekarang, semasa anda masih muda, sihat, caruman masih rendah. Kita sedar bahawa apabila umur menjangkau ke persaraan, beberapa penyakit akan datang mengetuk pintu kita. Bagi mengelakkan dari menggunakan wang simpanan persaraan untuk membiayai penyakit-penyakit merbahaya ini, saya nasihatkan anda mengambil perlindungan takaful."
Dari wakil takaful anda, 
Tajul 
Terima kasih

4 comments:

  1. betul...sokong 100% tapi dah ada insuran utk semua ahli keluarga dah.....nak tambah macam kurang kemampuan lagi sekarang ni. hehehe, boleh tolak cukai

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan,
    bestnyer dapat belajar sampai ke Jepun..
    good luck:)

    ReplyDelete
  3. sy penah dpt tawaran jd perunding kewangan kat takaful ikhlas..tapi tak pegi,ruginye..huhu

    ReplyDelete

Ye?

sponsored by