Saturday, July 23, 2011

Salam Puasa dr New Zealand

hei,
harini 23July2011..
dan sy dpt poscard dr New Zealand..
yeah..sume menyangka ia dr Baginda..
tp sori la ia bkn..baginda xsuit sgt
ni dr Yaya..


paai(=faai=FAiruz AImi) tu nme manja kt MRSM


sebab dia bg sy PosCard, meh sy buatkn blog review ;)
nama dia Yaya, Fatin Aliyya..knpa yaya?..sbb Fatin ramai sgt..Aliyya pon ramai..jd Yaya la..amik dr aliYYA..(pndai2 je reka..sila jgn cepuk sy)

btw, blog dia mostly about her life dekat New Zealand..ye dia belajar di New Zealand..seperti ttulis kt poskad baru 2nd sem (sy da 2nd year).. dia xde bofren (kot)..jd sapa nk awek dok New Zealand, follow la dia.. (sori lg Yaya) n spe minat2 nk g sne pon follow la dia..

oh3..ape yg best nye blog ni kn..satu, dia kat luar negara..dua, dia suka upload gmba bnyk3..x macam sy yg mls ni..so anda2 boleh la tgk suasana kat tempat yg bkn Malaysia kt blog dia...bes kn? :D

ok tu je..sy xpndai nk review blog org ni.. sori!

thanks Yaya utk poskad..

spe nak poskad New Zealand g mintak Yaya!
klu Jepun pny, boleh jgk..kasik la alamat ;)

ok bye!

luv2 aiyai..

2 comments:

  1. WAAAAA BESTNYA.
    walaupun orang kata benda2 ni oldschool, still saya suka jugak.

    haha.
    untung la anda^^

    ReplyDelete
  2. kan3...seronok n teruja bila dapat..:p

    ReplyDelete

Ye?

sponsored by