Thursday, June 9, 2011

What to Do? | bila seluar londeh2 mse jauh dr rumah

What to do bila seluar londeh2 sebab terlupa nak pki belt sebab rushing pagi2 buta, sebab ttibe je pinggang jadi kecik(da kurus la konon) or sebab seluar tu da kembang or ape2 lah?
n what make it worst, seluar tu bkn la seluar yg sesuai pki londeh2 dlm kate lain seluar baggy?...
dpt plak sua2 ketat tu tp ttibe kt pinggang je mengelebeh..buat seluar tu pon mengelebeh menyebabkn bhgian punggung seluar tu nmpk mengelebeh?
urgghh...seksa n memalukan kan adik2 kakak2..ngeheheh (prasan org bce blog hang!)

btw, itu la yg sy ter-lalui td..
haa..
i woke up late, mandi laju2, sarung ape yg nmpk depan mata n terus g skolah (mcm biase la remaja~)
da smpi kelas baru sedar seluar longgar..dr smlm lg dok rse suar makin longgar..mungkin kerana da kurus LAGI?..haha..(sy taw anda rse nk lempang sy kan)
jd dok kt kelas tu dok menarik2 seluar tu..malu betul...lps tu bile jalan terpakse pegang kt pinggang sbb longgar takut londeh..mmg boleh londeh kot klu bia sambil jalan..memang dasat..
oleh itu,
ce teka ape sy wat?...

jeng3

ini...





haaa... ini lah penyalamat hidup saye..beg skolah..(ok xskolah sangat la..beg university?)
ni la yang kadang2 org suke komplen,
"apesal ko suka sangat benda banyak2 tali ni haa?"
ni lah jawapan dia...penyelamat jiwa dan raga

jeng3...(udah2 la tu cepat la~~)

ok3

tadadaaaaa
 haaa...ni lah result de..menggunakan tali beg(yg panjang n boleh dicabut) utk buat tali pinggang..cangkuk kiri kanan tu untuh connect kn dia..or kita boleh panggil kepala belt
n penyelaras kepanjangan tali tu boleh la guna untuk selaraskan or m'ketat'kan tali pinggang anda...

haaa..
senang, pantas, bergaya, selesa, dan xbuang duit.. ahaks!

tu je..habis..

tq la meneman sy merepek!

ok bye..

1 comment:

Ye?

sponsored by