Monday, February 21, 2011

Introduksi

I mean Introduction...org2 sekarang kan mmg suke mmelayukan English..so..i'm following the trend! not my fault..ngehehe..

ok stop bckp mnde lain,

hai, nama saya Fairuz Aimi..ok da tulis kot kt kanan tu nk panggil ape sume..sy org MELAYU MALAYSIA tu kne highlight sbb somehow people kept mis-l0ok? or ape2 lah as Indonesian...im NOT! bkn sbb "eh ko samekan ak ngn Indonesian??" or sumting like dat k..cume I LOVE MALAYSIA so mesti la xnk org tslh warganegara...klu org ckp ak cm jepun pon ak xmau kot(ok tipu)..Speaking of Jepun sy sedang belaja di Hiroshima Jepun..yeah i can speak Japanese..konnichiwa~see?..lol

btw, asal Rawang selangor..org Perak, so i tends tu spell words with 'e' instead of 'a' as in 'bace' instead of 'baca' but somehow i wont write 'o' instead of 'ar/ur' as in 'lapo' instead of 'lapar' sbb mcm ade org xpaham nnt...hahaha..I LOVES SHORTFORMS and I cant write in 1 language..sbb nnt bende akn kedengaran serius..(tp klu bckp soh ckp bhse len ketaq)

I have 3 blogs..sbb sy sgt cpt bosan..haha..but form now on I'm trying my best to be setia pada satu..da besa kan xboleh main2 kan..ok..

oh2 yang paling penting, reason utama blog baru ni sbnrnye sbb i was thinking about buat mcm blog2 org lain yg gedik2(ye2 sy jeles) tu pnoh 1 blog tu dgn gmba seniri..(or gmba org lain,yg penting gamba bnyk la..) hahaha..btw, i dont care klu org nk kate ape pon..I'm following the trends..not my fault!..;p

so starter:ok gedik
*sigh*


p/s: friends, minds my 'saya' i'm trying to sound gedik(ini bkn perli ok,its more to the positive side of gedik)..

3 comments:

Ye?

sponsored by